Cégünk története

A Vajda Művek Kft. 1996-ban alakult fémiparban szakmai tapasztalattal rendelkező magánszemélyek társulásával. Munkánk eredményeként dinamikusan fejlődünk. Jelenleg 24 állandó munkatársunkkal elégítjük ki megrendelőink igényeit, de nagyobb feladatoknál segítségünkre vannak alvállalkozóink is.

Főtevékenységünk a robotos alkalmazások, és az egyedi gépgyártás. Partnereinknél felmerülő gépészeti feladatok teljes körű kezelésével foglalkozunk.
Segítünk a feladat pontos meghatározásában, koncepciókat dolgozunk ki, majd az elfogadott megoldáshoz 3D CAD tervet készítünk, legyártjuk, telepítjük és üzembe helyezzük gépeinket/berendezéseinket. Igény szerinti karbantartást és alkatrészpótlást is biztosítunk.

További szolgáltatásunk:

gyárak költöztetése

üzemcsarnokok, gyárak 3D felmérése

projectvezetés

mérnöki szolgáltatások

új gyár gépészeti és villamos telepítése

szállítószalagok, hevederek, műanyag tagos láncok forgalmazása

speciális görgős láncok értékesítése

 

A társaság alapelve
a megrendelő teljes körű megelégedettségének elérése kiváló minőség, pontos, határidőre történő teljesítés, elérhető árak biztosításával.

A minőségi szolgáltatást és pontosságunkat külső, minősítő cégek is elismerik. A Bisnode Magyarország 2013. éves eredményünk alapján a legmegbízhatóbb kategóriába sorolta cégünket:

"Magyarország legmegbízhatóbb cégei között üdvözöljük az Ön vállalatát. Jelenleg ma az országban csupán a cégek 9,82 %-a jogosult valamely Bisnode tanúsítvány felhasználására.

„AAA” Bisnode tanúsítvány használatával élhet, mellyel jelezheti, hogy az Ön cége Magyarország vállalkozásainak legjobb 0,63 %-ába tartozik."

Bisnode tanusitvany

A Bakonyerdő Erdészeti és Faipari Zrt. elismerő oklevéllel díjazta az új parkettagyártó üzemében, 2011-ben elvégzett kiemelkedő munkánkat.

Elérhetőségünk:

Vajda Művek Kft, 8411 Veszprém-Kádárta, Győri u. 60.
Telefon: +36(88)583-440
Adószámunk: 11338512-2-19

A cég jelmondatában megfogalmazottaknak megfelelően végezzük munkánkat.

Mindenre van megoldás!

Vajda Művek Kft.
Vajda György
ügyvezető